Varukorg

Köpvillkor

Allmänt
§1 När du blir kund hos Janne Petterssons charkdelikatesser AB godkänner du följande villkor och regler. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisförändringar och slutförsäljning.

Beställning
§2 Beställningar sker via webbshopen eller utav en säljare på Janne Petterssons charkdelikatesser över telefon. Beställningar hämtas hos oss på Cementvägen 4 i Luleå om inte hemleverans/frakt med bussgods avtalats.

Betalning
§3 Vid avhämtning i butik görs betalningen i butiken med kort, Swish eller kontanter. Hemleverans betalas med Swish vid leverans. Beställningar som ska fraktas med bussgods betalas i förskott med faktura eller med Swish.

Ångerrätt/Reklamation
§4 Är det fel på någon vara eller om en vara saknas ska Kunden kontakta Janne Petterssons charkdelikatesser AB kundtjänst omedelbart på [email protected]. Om en vara saknas eller är skadad krediteras den felaktiga varan genom återbetalning. Janne Petterssons charkdelikatesser AB ansvar är begränsat till varans värde, samt eventuella returkostnader. Återbetalning kommer att ske inom 30 dagar. Återbetalningen kommer att ske till Kunden via det betalningsalternativ som kunden valde, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.  Kunden har i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att frånträda köpeavtalet (utnyttja Kundens ångerrätt) inom 14 dagar från den dag kunden tar emot varan, eller väsentlig del av den. Ångerrätten gäller dock inte vid köp av dagligvaror/färskvaror från Janne Petterssons charkdelikatesser AB eller i andra situationer där uttryckligt undantag finns enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan är i väsentligen oförändrat skick och att ingen försegling brutits. Om  Kunden vill utnyttja ångerrätten är det tillräckligt att kunden skickar ett meddelande till [email protected] om att Kunden vill utnyttja ångerrätten eller att Kunden skickar tillbaka varan före fristens utgång. Meddelande om utnyttjande av ångerrätten skickas till: [email protected]

Kundservice
§6 Vid frågor angående en lagd beställning eller dessa villkor så nås vi på 070-4404250 eller på mail [email protected]

Priser
§7 Alla priser är i webbshoppen anges i  SEK ink. Moms. Janne Petterssons charkdelikatesser AB förbehåller sig rätten att justera priser och produkter löpande. Vi reserverar oss för oförutsedda prisförändringar, slutförsäljning och felaktig information på hemsidan.

Leverans
§8 Hemleveranser sker i dagsläget onsdagar om inte annat avtalats. Vi ringer den dagen och meddelar en preliminär tid då leverans sker. Oftast på eftermiddagen.

Är leverans vald med bussgods så skickas beställningen 1-2 dagar efter den är lagd eller så fort betalning är erlagd. Vid eventuella problem kontaktar vi dig. Beställningen skickas som kyltransport. Produkter som skickas frysta garanteras inte vara frysta när dom kommit fram.

Personuppgifter
§9 När du som kund beställer av Janne Petterssons charkdelikatesser AB så behandlar vi dina personuppgifter (namn, adress, e-post mm.) i enlighet med GDPR-lagen.